Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının arama altına tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Mono blok beden konstrüksiyonsı karakol sistemi veya panik pas sisteminin kilidin yürekinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine rabıtalanması ile esenlanmaktadır.

Bu cümle alelumum evgin bir durumda çabucak açılabilen geri çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven çoğunlukla bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp gelişememiş çekilebilmesini esenlar.

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı anatomi esenlığını koruyup yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir sair özelliği kilit + kanat seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair bilirkişi personelimiz tarafından kaleme alınan bu ovamızda;

Yangın Merdiveni Kapısı Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu tasar çizim, ekseriyetle her seviyede semt değmeseletiren bir kol açılı iniş ve merdiven ciğererir ve daraç veya sıkziya alanlarda düzın gür bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz safiha malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir standart olmadığı yürekin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut elan rakik kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara keşfetmek mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

İşaretlendirmeler: Ivedili durumlarda kullanılması gereken kapıların tamamı meslekaretlenmelidir. Üzerinde “ivedi çıkış” yazısı mevcut kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının resen kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve esrarın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı yoğunya kapanmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bilgelik verecektir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak muayene altına allıkınmasına yardımcı olur ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page