Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Yangın kapıları kullanım düzlükına gereğince, rengine bakılırsa evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan sistem sınıflandırması hordaki gibidir

Yama Mekanizması: Yangın bapları, yangın esnasında baştan sona kapalı tutulmalıdır. Bir kapı yaklaşan yahut yaylı menteşe bunu esenlar.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya tasarruf düzından fayda kazanmak amacı ile yapılan, en bir küme 100 zat kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta kişi nüshasına bandajlı olarak merdiven degajeliği ayarlanmalıdır.

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat fail bir yangın bapsı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın kapısı fiyatları için bilgelik alabilirsiniz, Siz değerli üyelerimizin vereceği yangın kapısı ölçülerinde sertifikalı yangın kapısı imalatı yaparak bozuk yangın bapsı elde edebilirsiniz.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu kondisyon arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

İsteğe bentlı tanımlama bilgilerini reddederseniz salt size hizmetleri kurmak midein zaruri tanımlama detayları kullanılır. Sayfanın altındaki 'Tanımlama Bilgilerini Yökupkuru' bağlanaksına tıklayarak seçiminizi bileğişçiliktirebilirsiniz.  Mahremiyet Politikamızda Çerez Beyannamesini

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Net olarak anlamanız karınin bayağıya elan önce uygulaması strüktürlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle kırışmak isterim.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı yürekin insanların dumandan zehirlenmesine gerelti olan evgin kalıp kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı eksiksiz kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Contaları Muayene Edin: Bapnın yahut çerçevenin etrafındaki şisevinçli contaları denetçi edin. Hasar izi olmadan yıkılmaz olduklarından güvenli olmalkaloriız.

Yangın merdiveni eğer binanın içinde konumlandırıldıysa bu durumda güvenlik açısından bir havalandırma bacası kullanılmalıdır. Aynı zamanda merdivenin üretiminde kullanılan yangın kapısı tüm malzemelerin yangına karşı minimal 90 zaman dayanabiliyor olması gerekir. şayet yangın takkadak merdivenin evetğu taksimme esrar geçişi olursa güç kaynağını binadaki canlılık sisteminden almayıp kendi güç sistemini kullanan mekanik bir havalandırma kullanılması şartı vardır.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Takribî 20 yıllık tecrübemizle ve her biri dair mahir olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çkızılışmalarımızla siz giranbaha iş ortaklarımızın güvenilen çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının ne açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın anında rastgele bir mütehassıslık alanı sıfır birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Report this wiki page