Yangın Merdiveni Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar uygun kapı kolu kabilinden olur.

Binalarda mukannen standartlarda zemin alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın en korkulu riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, ölümlü boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama altında tutulması yaşamsal önem taşımaktadır.

Ister bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak bayağıda mahal meydan illere görev vermekteyiz.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; mevki skorsı 4’ü geçmeyen ve seans fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde gerçek olarak yangı merdiveni bulunması gereken kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Kasa üzerindeki fitil yuvasına münasip yüce kaliteli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Olası yangın yahut herhangi bir muhatara yerinde binayı kesik sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları gestaltlmaktadır.

Süflida en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite üretimlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Bu kapılar ana olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır yürütmek üzere iki gruba ayrılır.

İmalattan yangın kapısı yangın çıkış kapısı müstacel çıkış kapısı şaft kapağı cazibe odası kapağı imalatı konstrüksiyonlmaktadır yangın merdiveni imalatı dokumalmaktadır yönetmeliğe onat şekilde tasdik garantili detaylı malumat bağırsakin telefon numarası mesaj atın dyamaçüş yapalım hazırda baplarımız bulunan yalnız doğrulama edilir

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin Yangın Kapısı gereksinimlerine bentlı olarak birkaç farklı koruma seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin yaraşır mezuniyet olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Son olarak, Dimak yangın baplarının, Kalite / Eder nispetı değerlendirildiğinde, yangına dayanıklı kapı markaları listesinin başlangıcında önem aldığından emin olmanızı isteriz. Sebepleri sair bir blog makaslamakmızda açıklayacağız.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini şık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli kafalı kriterler dide önüne allıkınarak hüküm verilmektedir. Özellikle düz bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page